گفتگوی خبرگزاری خانه ملت با دکتر سید شمس الدین حسینی| انضباط بخشی به تسهیلات قرض‌الحسنه برای مقابله با افزایش پایه پولی و تورم

سایت های خبری بازدید: 335
رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس، گفت: با توجه به نامه مقام معظم رهبری به مجلس در راستای انضباط بخشی به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه بندی به لایحه بودجه سال آینده افزوده شد تا از ایجاد تورم و نقدینگی جلوگیری شود.
سید شمس الدین حسینی

سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص اقدام مجلس برای جلوگیری از افزایش نقدینگی به واسطه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، گفت : تبصره 16 یکی از تبصره‌های مهم قانون بودجه سنواتی محسوب می‌شود، این تبصره اهتمام دارد تا از منابع قرض‎الحسنه در راستای پوشش نیازهای اجتماعی مانند ازدواج، اشتغال و در سال جاری فرزندآوری حمایت شود. در عین حال ضمن توجه به این سنت نیکو و پاک باید توجه کنیم که قانون گذاری ما منجر به افزایش پایه پولی و نقدینگی نشود.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مقام معظم رهبری با توجه به ابراز نگرانی رئیس کل بانک مرکزی طی نامه‌ای به ایشان در زمینه عدم تعادل منابع و مصارف تسهیلات قرض الحسنه که می‌تواند منجر به افزایش پایه پولی و نقدینگی شود به نمایندگان تذکری داده بودند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در نشست امروز بررسی لایحه بودجه پیشنهاد دادم تا به منظور جلوگیری از افزایش نقدینگی، پایه پولی و در ادامه تورم در کشور به دلیل عدم تعادل در منابع و مصارف تسهیلات قرض الحسنه ، دستورالعملی توسط بانک مرکزی به تصویب شورای پول و اعتبار برسد تا در آن ضمن تحقق اهداف تبصره 16 به این موضوعات نیز توجه شود.

وی ادامه داد: با اقدام امروز مجلس ضمن اینکه اهداف تبصره 16 لایحه بودجه را حفظ می‌کنیم به پوشش نیازهای خرد اجتماعی مانند اشتغال، ازدواج و حمایت از جوانی جمعیت پرداختیم و مانع از این می‌شویم پایه پولی از این منظر افزایش پیدا کند./

چاپ